Aspiepower Media

När man varit social i 18 dagar …

En fördom om Asperger

En fördom jag ofta stöter på är att personer med Aspergers syndrom inte vill vara sociala. Den stämmer verkligen inte. Jag är en väldigt social personer och många andra jag känner med AS är också det. Om de får vara det på sina egna villkor.

När man varit social i 18 dagar

Nu har jag varit social non stop i 18 dagar. Inget ont av min familj jag älskar att umgås med dom men pga mina diagnoser så sliter det lite mer på mig än på ”vanliga” personer. När jag varit social för länge så blir jag trött, sur och arg och svänger mer i mitt mående. Därför valde jag att åka hem från Kumla i förrgår för att få två dagar för mig själv för att ladda batterierna.

Baby ställer inga krav

Så i går blev det en lugn dag i soffan, titta på YouTube, lyssna på ljudbok, skumbad och gos med Bebbsan. Baby ställer inte så stora krav på mig hon är nöjd om hon får mat och blir kliad på magen;)

När man varit social i 18 dagar

2 reaktioner på “När man varit social i 18 dagar …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *