Aspiepower Media

Bildbomb från första dagen i Kroatien


Detta inlägg är tidigare publicerat på min tillfälliga blogg


Bildbomb från första dagen i Kroatien

Vi kom fram till hotellet runt 16 tiden och begav oss till poolen för att ta ett första dopp. Sen tog vi en promenad på hotell området. Det är sjukt stort här. I morgon ska vi få en guidadtur på området och det behövs om man inte ska gå vilse. Det är som en egen liten stad i staden. 10 pooler tror jag att det fanns.

9,1 km senare

När vi hade gått en sväng så gick vi hem och bytte om inför middagen. Maten var okej men efterättsbordet var perfekt. Haha det viktigaste. När vi hade ätit så tog vi en tur i stan, byn, eller vad nu är. Nu visar stegräknaren 9,91 km. Det kan behövas efter alla efterrätter ?

Klarvaken

Samtidigt som solen började gå ner så gick vi hemåt igen. Mamma och pappa har sovit i nästan två timmar. Själv ligger jag klarvaken och skriver till er. Glömde bort min medicinen och tog den 21 istället för 19, straffet blir att ligga sömnlös. Här kommer ialf en bildbomb från första dagen i Kroatien.

Bildbomb från första dagen i Kroatien

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *