Aspiepower Media

Hej från Arlanda


Detta inlägg är tidigare publicerat på min tillfälliga blogg


Hej från Arlanda

Jag sitter just nu på Arlanda. Vi ska sova här i natt och flyger tidigt i morgon. Situationen med bloggen är likadan som tidigare i dag. Men jag har en snäll kompis som kollar om han kan lösa situationen. Jag hoppas verkligen det går att lösa men jag har lagt det åt sidan så länge. Jag brukar tänka att allting har en mening. Så går det inte att fixa så är det kanske meningen att jag ska börja om. Vi har pekat om domänen så länge så tillsvidare hittar ni denna blogg på den vanliga adressen www.Joannahalvardsson.se

Hej från Arlanda

Baby har det bra på sin semester. Hon har intagit första glassen ska tydligen sova utomhus i natt på balkongen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *