Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Allt är uppklarat – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Allt är uppklarat

Varmare i Sverige

Hej kompisar! Vad hittar ni på i dag?
Jag och pappa var ner till Hagfors en sväng för att köpa lite vätskeersättning och andra saker som kan vara bra att ha med sig. Jag tänkte skriva till varmare breddgrader men kom på att det typ är varmare i Sverige än i Kroatien just nu. Men det är ju än då inte samma sak semester är ju alltid semester. Hemma har man ju massa andra saker man måste göra även om det är fint väder.

Packat och klart

Just nu väntar jag på att Henrik ska komma för sen ska vi åka till Karlstad. Jag tänkte springa in på Lager 157 snabbt för att köpa några linnen för dom har billiga. De här med att gå ner i vikt och krympa ur sina kläder. Sen måste jag packa allt för just nu ligger det högar med kläder på mitt vardagsrumsgolv. Jag har packat lite den här gången ändå har jag med mig typ halva lägenheten. Som ni ser på bilden så har jag i alla fall packa ner det viktigaste;)

Allt är uppklarat

Sen Valsarnas ordförande ringde i går så allt är nu uppklarat och jag har fått pressackreditering igen. Dock får de klara sig utan mig nästa hemmamatch för då är jag i Kroatien;)

Allt är uppklarat

 

1 reaktion på “Allt är uppklarat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *