Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 VECKOPLAN 21 | Första hemmamatchen – Aspiepower Media
Aspiepower Media

VECKOPLAN 21 | Första hemmamatchen

Första hemmamatchen

Det känns jättekonstigt att göra en veckoplan när det finns en risk att inget blir som planerat denna vecka. Planen är bland annat att jag ska se årets första hemmamatch i speedway på torsdag. Men vi får ta en dag i taget och se vad som händer med mina njurstenar och hur ont jag har.

Första hemmamatchen

Veckoplan:

Måndag:

Tanken var att jag skulle ta en morfintablett och ta bussen ut till jobbet eftersom jag inte kan köra bil. Carolina hade lovat att komma och hämta mig när jag slutade och köra mig till Bergvik för kl 13 skulle jag ha klippt mig. Sen skulle hem för mitt boendestöd kommer för att planera de två kommande veckorna. Men nej i stället blev den en dag på akuten.

Tisdag:

Jag ska vara på banken kl 11. Sen tänkte jag förhoppningsvis jobba timmar hemifrån och ha en lugn dag. Har inte pratat med min chef om det men hoppas att det är okej. Vid 19 ska jag se Luddes match på tv:n.

Onsdag:

Jobb 9-11  sen ska jag träffa min kontaktperson för fick ju ställa in förra veckan. Egentligen ska jag väga in mig men jag har bestämt mig för att inte göra det. Jag har dragit på mig massa vätska och jag tänker lägga all tid på att bli frisk. Nu äter jag mat som är enkel att laga och struntar i points. Det viktigaste är att jag får i mig något och inte vad så får vi köra ett nytt ryck efter Kroatien. Har inte bestämt mig än om jag åker till Hagfors på onsdag eftermiddag eller torsdag förmiddag det beror lite på hur jag mår.

Torsdag:

Det är dags för årets första hemmamatchen för Valsarna. Jag ska dit men beroende på hur jag mår så får vi se om jag fotar eller bara sitter på läktaren.

Fredag-Söndag:

Henrik kommer på lördag så vi kommer troligen åka till Karlstad då för jag behöver fixa lite hemma innan jag åker. Men allt hänger så klart på hur jag mår.


Veckans förväntningar:

Jag har inga större förväntningar den här veckan. Allt handlar om att klara veckan så gott det går trots smärtan.

Veckans utmaning:

Överleva vecka typ.

Hur gick förra veckans utmaning?

Jag hade inga större utmaningar förra veckan och tur var väl det eftersom det blev som det blev.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *