Aspiepower Media

– 12 cm

– 12 cm

Som jag skrev i morse så är jag var inte helt nöjd med gårdagens vägning. När man gör en viktresa så är det lätt att stirra sig blind på siffrorna på vågen. Jag vill så gärna nå de där – 10 kilona när jag väger in mig den 28 maj. Men man ska inte stirra sig blind för de finns faktisk andra siffror att kolla på, dom på måttbandet. Sedan starten den 3 januari så visar måttbandet – 12 cm runt midjan. – 11 cm runt varje lår och – 6 cm runt höfterna. Hur kan man ens tappa så mycket runt höfterna känns ju inte som de är så mycket fett där liksom:D

- 12 cm

Resultat efter 19 veckor:

Midja: – 12 cm
Byst: – 2 cm
Överarm: – 2 cm
Höfter: – 6 cm
Lår: – 11 cm

 

2 reaktioner på “– 12 cm

  1. Jag har börjat intressera mig för kost och vikt. Kul att det går så bra för dig. Själv har jag ökat i vikt och tvingats slänga eller ge bort kläder som inte längre passar mig. Det är ju det målet jag haft i flera års tid, men inte haft de rätta redskapen och kunskapen. Jag trodde ju att flingor och mjölk är nyttigt till exempel, men tänkte inte på hur mycket socker och snabba kolhydrater det finns i maten. Den kunskapen fanns inte. Det var ingen som sa till mig att jag åt fel då. Jag var ständigt hungrig, trots att jag åt mat varje dag. Jag trodde att mat på Max och Mc Donald´s var bra för mig. Det fanns ju det som skulle finnas med ur kostcirkeln. Men jag förbrände det snabbt. Jag hann inte bli mätt. Jag tröttnade efter en stund på att försöka. Alla andra som var med var ju klara långt före mig.
    Idag har jag mer kunskap om mat och vikt.
    Jag fick inte rätt hjälp från en dietist. Utan en naturläkare som visade mig LCHF. Jag är förvånad över att det finns så lite kunskap om kosten. Tack vare att jag låg inne på sjukan, åt jag lite men ofta och på bestämda tider. Den delen tog jag med mig hem. De två delarna tillsammans har hjälpt mig att nå mitt mål med att gå från undervikt till normalvikt. Jag tänker inte ta emot kostråd från dietisten. De ger mig bara näringsdrycker, och tips om kostcirkeln. Det har aldrig funkat för mig. Jag valde att läsa på om LCHF och gå på det som kändes rätt för mig. Det visade sig fungera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *