Aspiepower Media

Har ni saknat mig?

Har ni saknat mig?

Hej kompisar! Det har ekat tomt här i två dagar. Har ni saknat mig? Varför jag inte uppdaterat något är att det inte hänt något spännande att skriva om. I går spenderade vi den mesta av tiden till att se på serier. I dag har Henrik och mamma städat poolen och börjat fylla den med vatten. Jag och Henrik åkte i väg och tog en skogspromenad på 4km. Nu har vi ätit hamburgare och ska kolla på speedway GP på tv:n. Tjuren Bebbsan ligger mest i rabatten och luktar på blommor;) Vad har ni hittat på mina vänner?

Har ni saknat mig?

3 reaktioner på “Har ni saknat mig?

  1. Kul med skogspromenad! Fina bilder denna gången också! Baby ser ut som om hon vill bosätta sig i skogen. Det är bara en illusion, hoppas jag. Jag har varit i parken och promenerat, följt av grillning och Eurovision-final. Dagen efter så vilade jag mest.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *