Sol och promenad

Sol och promenad

Vid lunch i går åkte jag och Henrik mot Karlstad. Det var fantastiskt väder i går så vi tog med en filt, köpte en sallad och satte oss i solen en stund. Men det är ganska sjukt ändå… För sju veckor sedan satt en gubbe och pimplade på exakt samma ställe.

Ha frysen öppen i fyra dagar

När vi hade tröttnat på solen så åkte vi ut till Skutberget och tog en promenad. Det blev sammanlagt 7,67 km i går. Det kan vara det längsta jag någonsin gått på en söndag för det är då jag går minst. När vi väl kom hem igen så insåg jag att att dörren till frysen hade stått halvöppen sedan i torsdags så det var bara att slänga allt och frosta ut skiten. Jag hade inte så mycket av värde och det var skönt att få den städad men de är ju inte den roligaste att aktiviteten att bli tvingad att göra bara så där.

Tröttast i stan

Nu sitter jag här och försöker få i mig frukost. Jag är sjukt trött i dag ändå har jag sovit fyra timmar mer än Henrik för han gick upp vid 04 för att åka hem och jobba. Nej dags att bege sig till jobbet.

Sol och promenad

3 svar på ”Sol och promenad

  1. Coola solglasögon!
    Jag är också trött idag, dessutom ska jag iväg och träna. Jag hoppas jag piggnar till efter träningen!
    Ha en fin vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen