Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Hej från Ullared – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Hej från Ullared

Hej från Ullared

Hej kompisar tänkte bara kika in och säga hej från Ullared. Resan från Karlstad började redan vid 07 och vid lunch var vi framme. De var ingen kö så det var bara att vandra in på Gekås. Den första vi mötte där inne var Morgan haha. Sen träffade jag en tjej som kom fram och sa hej och berättade att hon följde mig på instagram. Jag tycker det är så kul när ni kommer fram och berättar vilka ni är. Men varje gång står jag där som ett fån i typ chock och inte vet vad jag ska säga. Jag ser fortfarande mig själv som den där Joanna Halvarsson från Hagfors som ingen ville umgås med. Men det är jättekul att ni kommer fram för jag vet ju inte vilka ni är som gömmer er på andra sidan skärmen.

Nu ska jag sova för i morgon väntar möte i Varberg. Här kommer lite bilder från dagen.

Hej från Ullared

5 reaktioner på “Hej från Ullared

  1. Hej. NPF konferensen börjar ju närma sig. Vilken dag ska du vara där?.
    Jag ska ju också dit så tänkte komma fram och hälsa på dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *