Aspiepower Media

VECKOPLAN 16 | Mitt första affärsmöte

Mitt första affärsmöte

Hej kompisar! En ny vecka full med nya äventyr har startat. Jag tänkte börja publicera en veckoplan varje vecka så ni kan se vad jag har för planer. Jag har ju gjort det innan men bara någon gång i bland men tänkte börja lägga upp varje måndag. Vad tycker ni om det? Den här veckan innehåller många olika saker bland annat mitt första riktiga affärsmöte. Så spännande!

Mitt första affärsmöte
Bildkälla

VECKOPLAN:

Måndag:

Jobb 9-14 sen ska jag åka hem och vila lite innan det är dags att åka till Viktväktarna. Min vägdag är ju egentligen på onsdagar men då är jag på andra sidan Sverige så fick bli i dag i stället.

Tisdag:

Ännu en jobbdag 9-14 sen ska jag hem och packa. Bli lite vila på kvällen för att orka med resten av veckan.

Onsdag:

Vid 07 ska jag och mamma plocka upp Carolina sen rullar bilen mot Ullared. Tanken är att vi ska vara framme vid lunch sen blir det shopping resten av dagen.

Torsdag:

Bilen rullar vidare ner mot Varberg som egentligen är anledningen till resan. Jag ska på mitt första affärsmöte. Haha det låter så coolt. Ska träffa ett företag som eventuellt vill börja samarbeta med mig. Håll alla tummar ni har för att det här går vägen för det skulle bli toppen för både er och mig. Jag ska berätta mer för er så fort jag kan! Efter mötet rullar vi hem mot Värmland igen.

Fredag-Söndag:

Vila och återhämtning. Ska också klippa vloggen som jag tänkt spela in så ni får hänga med till Ullared:)


Veckans förväntningar:

Jag har stora förväntningar på den här veckan. Jag ser fram emot att få komma till Ullared för shopping är ju aldrig fel. Sen ser jag verkligen fram emot mötet i Varberg då vi pratat om det i 1 år snart. Ska bli så spännande att träffa företaget och se vad dom gör och om vi kan göra något tillsammans. Jag hoppas verkligen på det!

Veckans utmaning:

Veckans utmaning blir att räkna allt jag äter i Ullared och att pointsen inte ska dra i väg. Det är så svårt när man reser och inte kan planera. När man inte har full koll på hur mycket points det är i maten för att man inte lagat den själv. Jag får försöka göra det bästa av situationen.

2 reaktioner på “VECKOPLAN 16 | Mitt första affärsmöte

  1. Låter som att du får en spännande vecka framför dig.

    Härligt att du har hittat viktväktarna som passar dig. Själv föredrar jag LCHF – slipper hålla koll på en massa siffror och points.
    Jag behöver bara ta bort snabba kolhydrater. Det är busenkelt. Jag är inte superstrikt, men har den planen med mig.

    1. Nej de är inte superenkelt om man har autism och inte gillar förändringar;) Jag vill kunna äta allt jag alltid ätit och det kan man med Viktväktarna. Men vi är alla olika och tur är väl det;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *