Kost och träning Vardag

Första pizzan på fyra månader

Första pizzan på fyra månader

Det blev pizza i går trots allt. Första pizzan på fyra månader. Jag tog dock en barnpizza. Man måste få unna sig efter hårt kämpande men i dag blir det att börja räkna points igen. Nu är ännu en helg över och det är dags att åka hem till Karlstad igen. Varför går helgerna så fort? Jag kommer bara jobba till torsdag den här veckan sen flyttar jag till Kumla en sväng.

52 dagar kvar till Kroatien

Jag satt och fyllde i min kalender förut och insåg att det är mycket på G i april/maj. Föreläsningar, en tur till Ullared och NPF-forum bland annat. När allt det är gjort då får jag två veckor välbehövlig semester i Kroatien. Det är bara 52 dagar kvar till vi åker. Helt galet det var ju nyss januari och det här året började.

Första pizzan på fyra månader Baby har tydligen gått och blivit medberoende nu också;)

One Comment

  1. Åh vad gott med pizza och nu blev jag verkligen sugen på det! 😀 Kramis

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*