Aspiepower Media

Borde jag ta med Baby till Filipstad?

Ha med en sidekick i Filipstad

Hej kompisar! Jag vaknade upp vid 10.30 i morse, skönt att få sova ordentligt. Efter lunch åkte jag och mamma i Karlstad. Hon är med för hon ska till sjukhuset i morgon. Baby fick däremot bli kvar i Hagfors. Jag ska föreläsa i Filipstad på torsdag och sen åker jag direkt till Kumla efter det. Baby hade nog säkert blivit med och varit min sidekick i Filipstad men jag vet inte om uppdragsgivaren skulle bli så glad haha. Det hade nog blivit succé;)

Filipstad

Baby gillar Viktväktarna

När jag och mamma kom till Karlstad så tog vi en tur till Välsviken för att köpa en ny våg. Hela familjen är nämligen med i Viktväktarna nu för vi har tvingat pappa att bli onliemedlem. Baby är dock inte med men hon gillar att kyckling innehåller 0 points för då serveras det ofta;) I dag fick det dock bli paj i tortillaskal till middag, receptet hittar du här.

3 reaktioner på “Borde jag ta med Baby till Filipstad?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *