Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Pink hair don’t care – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Pink hair don’t care

 


Inlägget innehåller Adlinks


Pink hair don’t care

Efter jobbet åkte jag till frisören för att klippa mig. Jag vet inte riktigt vad som händer med mig men jag är inte alls lika impulsiv längre. Förut kunde jag komma på att nu ska jag ha den här färgen och då skulle jag helst ha haft den i går. Därför har jag gjort massa galna saker med mitt hår. Typ som den gång jag tyckte det var att gå från svart till blond hår på en vecka själv utan hjälp från en frisör. Testa inte det hemma. Haha det kan finnas en anledning till att jag har kort hår.

Färgbomb är ett bra alternativ

Nu har jag dock gått i två veckor och varit sugen på att slänga i en rosa färgbomb. Men jag väntade med att göra det tills jag fått frisörens godkännande och råd. Så nu har jag rosa skiftningar i håret. Pink hair don’t care. Jag gillar färgbomber för man tvättar ur de på några tvättar och då kan man vara rosa när man får lust. Jag använder en klick av denna som jag blandar med en klick balsam sen har jag i det i blött hår i några minuter.

Pink hair don't care

4 reaktioner på “Pink hair don’t care

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *