Aspiepower Media

Resultat vecka 13 med Viktväktarna

Resultat vecka 13 med Viktväktarna

Hej kompisar! I dag har jag jobbat och sen åkte jag hem och chillade lite. Sen var det dags att ge sig av till Viktväktarna och veckans vägning. Ni kanske minns att jag skrev förra veckan att jag hade bestämt mig för att räkna allt i påsk och våga vägra vanligt godis. Det gick tydligen bra för mitt resultat vecka 13 med Viktväktarna var grymt med tanke på att det var påsk. Vågen visade -1,1 kg! Det känns så skönt för jag har verkligen varit duktig i påsk och jag har försökt att röra på mig lite extra.

Resultat från start:

– 6,6 kg

Resultat från start 2008:

-22 kg

Kvar till delmål 1:

3,4 kg

 

En kvällspromenad

Jag tänkte ta en promenad efter jobbet men då regnande det så tog en kvällspromenad i stället. Det är så skönt att det är just längre så man kan ta en liten promenad utan att vara mörkrädd. Nu ska jag gå och lägga mig i ett bad sen blir det att ta kvällen tidigt för är trött i dag. I morgon ska jag jobba två timmar sen tar jag helg igen. Haha det känns som jag har mer helg än vad jag jobbar just nu men det är skönt att jag har möjligheten att göra så i bland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *