Min historia har nått Norge

Känner mig som en zombie

I går kväll var jag i väg på styrelsemöte sen blev det en lugn kväll. Sen lyckades fastna i telefon till 00.20 så kände mig som en zombie när jag vaknade i morse. Jag skulle nog kunna slå världsrekord i att prata i telefon om jag försökte:P Men jag kom i alla fall uppe och i väg till jobbet. I morgon tänkte jag faktiskt ta en ledig dag enda planen är att jag ska till Viktväktarna. Det är himla skönt att kunna ta en paus mitt i veckan och få lite extra energi.

Min historia har nått Norge

Sen måste jag berätta en rolig sak. Min historia har nått Norge. För några veckor sedan blev jag kontaktad av den norska webbplatsen Lommelegen som ville göra en intervju med mig. Nu är den uppe och ni kan läsa den här.

Min historia har nått Norge

2 svar på ”Min historia har nått Norge

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen