Lunch på balkongen

Lunch på balkongen

Solen skiner och det känns som det är vår. Så vi passade på att äta lunch på balkongen. Det fick bli något så enkelt som korv med bröd i dag. Det är inte det bästa Viktväktar alternativet men i bland får det bli så. Det viktigaste är att man räknar allt och det gör jag. Baby trivs här i Kumla och jag tror hon skulle gå med på att flytta in direkt. Hon älskar att kunna vara ute på balkongen för då är hon utomhus men slipper snön. Men vi kan inte flytta in riktigt än så om några timmar ska vi bege oss hem till Värmland igen.

Lunch på balkongen

2 svar på ”Lunch på balkongen

 1. Hej

  Jag flyttade till min nu make i en annan stad

  Och innan jag flyttade fixade min läkare en kontakt på psyk i min nya stad och jag fick ha kvar min läkare tills jag skrivit mig där och fick kontakt med psykiatrin.

  Dock utmanade min läkare mig med att jag fick fixa min egen försörjning då han inte ansåg att jag behövde fk hjälp
  Och det är jag evigt tacksam för

  Men vet att om läkaren anser att man förtfarnad behöver hjälp med fk så kan han fixa en kontakt så man har kontakten när man är skriven i den nya staden

  Jag fick inga regelbundna tider förens jag var skriven men fick träffa en kurator för att de ville veta hur de skulle hjälpa mig

  Visst samma landsting men olika kommuner så kunde inte ha kvar min kontakt i gammal staden

  Men vet personer som flyttat mellan olika landsting och man har rätt att få kontakt i sin nya kommun om det är bestämt att man ska flytta dit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen