Fördelen med att ha autism…

Fördelen med att ha autism…

Jag och Baby kom hem till Karlstad vid 18-tiden i går. Jag gick direkt till affären och handlade för att kunna laga mat. Jag gjorde paj i tortillabröd och när jag ändå höll på så gjorde jag mycket så jag skulle klara mig ett tag. Fördelen med att ha autism är att jag tycker det är helt okej att leva på en maträtt i flera veckor haha. Hur är du? Kan du besatt av en sak och bara leva på den?

Kort vecka

I dag är det måndag och det är dags för jobb och sen styrelsemöte i kväll. Den här veckan är lika lugn som förra veckan. Jobbar bara fram tills onsdag sen tar jag helg igen. Det känns skönt att ha möjligheten att kunna jobba mindre i bland och samla energi tills det är dags att föreläsa mer.

 

Fördelen med att ha autism.

6 svar på ”Fördelen med att ha autism…

  1. Kan nog villigt erkänna att jag inte kan leva på samma maträtt flera daga, men en eller två går fint 🙂
    Såg förövrigt redigt gott ut 🙂

  2. Jag går i tankarna om att jag kanske har aspergers (högfungerande autism) och läst på mycket om det. Tycker att alla symptom stämmer in på mig. Men hur skulle du säga din aspergers uttrycker sig? Vad har du svårt i vardagen? Relationer? Livet i säg? För utåt sätt lever jag ett vanligt liv och kan sköta både hushåll och jobb, men jag känner mycket stress, ångest, rädsla inför mycket. Känner tvångsmässiga beteenden och behöver organisera. Vill helst vara själv och tycker relationer är svåra/jobbiga att hålla. Ja har fått tidd till en samtalskontakt och hoppas att jag kan få bli utredd, vill förstå varför jag är som jag är. Du får gärna skriva nå inlägg om dina svårigheter med aspergers och hur omginingen bemöter dig. Kram!

  3. Jag bara älskar att läsa din blogg. Min son har Asperger med ADHD drag. Han fick sin diagnos när han var 9 år. Han är 15 år nu och du får mig att förstå honom så mycket bättre.
    Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen