Aspiepower Media

Det var poliser överallt

Det var poliser överallt

Efter jobbet åkte jag hem och hämtade Fröken B sen åkte vi mot Kumla. Innan Kristinehamn hade de en jättestor poliskontroll det var poliser överallt, fyra bilar + en buss. Ända sedan jag tog mitt körkort i november 2014 så har jag fasat för att fastna i en poliskontroll. Varför vet jag inte för jag kör ju som man ska men jag blir så jävla nervös när jag ser en polisbil. Från början var det för att jag hade prövotid men det har liksom stannat kvar. Jag ser typ framför mig hur jag skulle lyckas backa över en polis eller nått bara för att jag är så nervös haha.

Hade varit kul att sett deras min

Under mina fyra år med körkort har jag lyckats hålla mig borta från poliskontroller. Det lyckades jag med i dag också för de vinkade att jag kunde åka förbi. Ibland har man tur och de blev inga överkörda poliser i dag heller;) Haha. Hade dock varit kul att se polisernas min när de ser en katt sitta i framsätet på en barnbilstol haha. Hon sitter i kattbur på bilstolen för att se ut. Så ingen behöver kommentera att hon inte sitter fast för det gör hon.

Det var poliser överallt
Dagens frukost

Känner sig som hemma

Henrik jobbar kväll så jag och Baby spenderar eftermiddagen själva. Jag har kollat på videos på Youtube och hon har chillat på sin favoritplats, barnens våningssäng. Hon känner sig som hemma här, haha. Jag är inte orolig för att hon inte ska trivas här när jag åker till Kroatien. Frågan är bara vart barnen ska sova när hon snott deras säng haha.

Det var pol

3 reaktioner på “Det var poliser överallt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *