Aspiepower Media

Leopardskor

Vilken tur jag hade i dag!

Jag var så himla trött i går så gick och la mig redan vid 20.30 och somnade. Vaknar upp av mig själv vid 07.30 och inser att mobilen stängt av sig. Vilken tur att jag vaknade en halvtimma innan jag skulle upp.  Jag hade kunnat försova mig i morse men i stället lyckades jag komma till jobbet 25 minuter för tidigt haha. Det har typ hänt en gång tidigare på 1,5 år. Tror Baby fick en chock när jag kom upp så tidigt för hon låg i handfatet och kollade på mig sömnigt när jag kom in i badrummet haha.

Varför äter vi mer än vi behöver?

Efter jobbet åkte jag till Bergvik för att möta upp mamma och pappa som är i stan. Vi kollade på en ny tv till mitt rum i Hagfors men de hade ingen hemma så de får bli tv någon annan gång. Sen åt vi lunch och jag och mamma delade på en salladsbåt. För tre månader sedan skulle jag ha tryckt i mig en hel och vara övermätt. Varför liksom när man blir lagom mätt på en halv.

Leopardskor

När vi var klara på Bergvik så åkte jag och mamma in till stan och sväng och jag hittade ett par leopardskor som det skrek Joanna om så de fick det bli. I morgon ska jag jobba två timmar sen tar jag helg och drar till Kumla. Ska bli väldigt skönt att få ledigt för känner att kroppen inte är helt återställd från helgen.

Leopardskor

2 reaktioner på “Leopardskor

  1. Jag tänker att det är naturligt för oss att äta mer än vi egentligen orkar dels för att hjärnan säger ”ÄT när du hittar mat!” (Hjärnan som struktur är 40,000 år gammal och har inte utvecklats särskilt mycket sen start) och dels för att vi ”tvingar” barnen att äta upp. Jag är i alla fall uppväxt så, både hemma och på förskolan och i skolan, att jag skulle äta det som en ANNAN person tyckte var vettigt. Inte att jag skulle lyssna på min mättnadsskänsla…. Haha… och sen när vi blir vuxna så säger vi tvärtom: SLUTA äta när du är mätt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *