Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Resultat vecka 9 med Viktväktarna – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Resultat vecka 9 med Viktväktarna

Resultat vecka 9 med Viktväktarna

I dag var det dags för invägning igen. Jag är nöjd med mitt resultat och det här blev vecka 9 med Viktväktarna, vågen visar -0,9. Vi firade med guldstjärna nummer två eftersom resultatet var – 6,3 och man får en för var tredje kilo man tappat.

Dom hade räknat fel

Sen började jag räkna och insåg att de hade räknat fel i fyra veckor. Haha jag är väl nog duktig som jag är så de behöver väl inte fuska ;)Så jag har ljugit för er i fyra veckor då jag vägt 0,3 kg mer varje vecka. Det är sånt som händer. Nu har jag ju redan fått guldstjärnan så nu måste jag gå ner 0,3kg nästa vecka så det blir rätt;) – 5,7 kg på nio veckor är inte heller illa pinkat:)

resultat vecka 9 med Viktväktarna

 

4 reaktioner på “Resultat vecka 9 med Viktväktarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *