Psykisk ohälsa

Therese Lindgren släpper skönhetsmärke med fokus på psykisk hälsa

Detta inlägg innehåller adlinks 


Therese Lindgren släpper skönhetsmärke med fokus på psykisk hälsa

Under veckan gick Therese Lindgren ut med att hon släpper sitt eget veganska skönhetsmärke. Therese är ju en stor förebild och ett ansikte utåt för psykisk ohälsa. Det är något som även märks av i hennes senaste satsning. 3 av 4 personer upplever att man mår bättre på insidan om man känner sig fin på utsidan. Hon säger i sin video att det är något som hon själv har erfarenhet av. Hon startade sin youtube kanal som var en skönhetskanal, mitt i en depression. Att den där timmen per dag som hon satt och sminkade sig för en video var den enda timmen på dagen hon kunde glömma allting runt omkring för en stund.

Skulle du behandla andra som du behandlar sig själv?

Hon tar också upp att vi inte är så snälla mot oss själv. 8 av 10 personer känner sig i bland, ofta eller alltid ful. Det var dock bara 1 av 10 som skulle kalla någon annan ful. Varför är vi så elaka mot oss själva? Skulle du behandla andra som du behandlar dig själv? Therese menar att vi är våra egna största kritiker fast vi borde vara våra egna största fans. Det var här konceptet love your selfe föddes.
Här nedan kan ni se kampanjfilmen. Jag har bara en sak att säga Heja Therese!

Therese Lindgren släpper skönhetsmärke

 

1. Återfuktande ansiktsolja / 2. Återfuktande serum / 3. Dagkräm / 4. Nattkräm / 5. Djuprengörande ansiktsmask / 6. Återfuktande ansiktssmask / 7. Rengöringsmousse / 8. Ansiktstoner / 9. Shower Gel / 10. Body lotion / 11. Handkräm (vanlij) / 12. Handkräm (aprikos) / 13. Handkräm (kokos)

10 Comments

  1. Jag tycker att både hon och du är så himla bra på så många sätt ??

  2. Jag tycker också det är ett bra initiativ, inte bara för att produkterna är veganska utan också för att det är en tanke om psykisk ohälsa bakom. Jag hör till dem som kallar mig själv ful, men inte någon annan. Jag ska kolla in vad det finns för produkter och köpa något som låter kul och testa 🙂

  3. Heja Therese! Kommer garanterat prova hennes produkter, hoppas bara de funkar för en med problemhy :/

  4. wow så bra kampanjfilm!

  5. Fast det där låter ju som en ren myt? Att man skulle må bättre om man är fin på utsidan… Jag har mått skit till och från i livet och aldrig någonsin har jag känt mig gladare bara för att jag bär smink eller skönhetsprodukter.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*