Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Kungahuset skriver om mig! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Kungahuset skriver om mig!

Kungahuset

Kungahuset skriver om mig

Nu ska jag berätta en sjuk grej för er. Kungahuset skriver om mig i sina sociala medier. Om mig! Hur sjukt är inte det! Jag tycker det är kul att även media hakat på. Expressen, Nya Wermlands tidningen, Värmlands folkblad, Karlstad tidningen och Värmlandsbygden har skrivit om mig. Karlstads tidningen undrade hur jag tänkte fira det här priset. Det är ett enkelt val det ska firas nästa fredag på The Rock bar med Dregen och Nicke. Man kan inte fira på ett bättre sätt. Här hittar ni artikeln i Expressen.

1 reaktion på “Kungahuset skriver om mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *