Aspiepower Media

Vill du ge mig en 30 års present?

Vill du ge mig en 30 års present?

Tidigare i kväll la jag ut ett inlägg på facebook där jag skrev att jag önskar mig en vloggkamera i födelsedagspresent. Men det är ingen i min närhet som är sugen på att köpa ännu en kamera till mig;) Då var det en av min bloggläsare som tyckte att jag skulle ge ut mitt swishnummer så att ni kan ge mig en födelsedagspresent. För om alla mina läsare swischar 1 krona var, så är vi upp i de ca 6000 kronor som min drömkamera kostar. Jag brukar inte vara personen som tigger. Dock känner jag att vi tjänar på det här båda två, då ni kommer få se mer vloggar.

Uppskattar du arbetet jag lägger ner på bloggen och känner att du vill ge mig en fin födelsedagspresent? Då kan du swisha valfri summa till 070 68 27252 (Stefan Halvardsson, pappa eftersom jag har hemligt telefonummer)
Sist jag kollade så var vi uppe i 265 kr, ni är fantastiska!

Kram Joanna

Vill du ge mig en 30 års present

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *