Aspiepower Media

Avslutar veckan på bästa sättet

Näst sista veckan som 29 åring

Jag är hemma i Karlstad igen efter en helg i Hagfors. I morgon börjar en ny vecka, näst sista veckan som 29 åring. Det blir en ganska lugn vecka och på onsdag ska jag äntligen på magnetröntgen. Jag hoppas verkligen att de hittar något fel för jag orkar inte ha det så här längre. Jag har varit utan gips i tre veckor nu eftersom de sa att det var viktigt att jag inte hade det för mycket eftersom armen blir stel så snabbt. Men utan gipset så har jag brutalt ont hela tiden.

Det tar på krafterna

Jag är van smärta men det tar verkligen på krafterna att ha så här ont hela tiden. Det bästa som kan hända är att de ser en trasig sena på röntgen. Det kanske låter sjukt att jag önskar att något är trasigt men jag har haft inflammationer i 20 år och vet hur det känns. Så oavsett vad de säger så vet jag att det är något mer fel än en inflammation. Man lär känna sin kropp om man levt med en kronisk sjukdom sedan man var 10 år. Förhoppningsvis förstår även läkarna det tillslut.

Avslutar veckan på bästa sättet

Annars avslutar jag veckan på bästa sättet. Har tagit ett bad och lyssna på Ångestpodden. Nu ligger jag i soffan och kollar på olika videos på Youtube i väntan på att det ska bli kväll så jag kan få se veckans avsnitt av Bron, veckans höjdpunkt. Hur avslutar ni den här veckan, kompisar?

Avslutar veckan på bästa sättet

 

15 reaktioner på “Avslutar veckan på bästa sättet

  1. Låter som ett fint avslut! Började måndagsmorgonen med Bron istället! Så bra serie. Besök gärna min lilla blogg där jag också skriver om psykisk ohälsa, bland annat tillfrisknandet från ätstörningar, depressioner och självskadebeteenden. Allt för att bryta stigman och tabun! Ta hand om dig, kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *