Aspiepower Media

Tillbaka till vardagen

Tillbaka till vardagen

Idag är det årets första dag. Vi började den med sovmorgon sen efter lunch åkte jag och Henrik till Karlstad. Han skulle ta tåget härifrån och jag ska förbereda mig för att gå tillbaka till vardagen i morgon. Men jag ska bara vara hemma i två dagar sen drar jag i väg igen. Ska vara i Kristinehamn på röntgen på torsdag förmiddag sen åker jag till Kumla och stannar där under helgen.

Startar 2018 med full fart

På söndag förmiddag ska jag åka ner till Helsingborg där jag ska föreläsa på en skola under måndagen. Sen åker jag tillbaka till Kumla för på onsdagen ska jag föreläsa i Fellingsbro. Så nu är semestern över och det blir ingen lugn och ro varken vecka ett eller två. Det ska bli skönt att komma i gång med föreläsningarna igen. 2018 nu kör vi!

 

Tillbaka till vardagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *