Aspiepower Media

Man får testa sig fram….

Kunde inte sova

Jag kunde inte somna i går kväll. Kändes som om armen skulle explodera, kul att smärtan kommer tillbaka dagen innan gipset ska av. Somnade tillslut efter 8 mg Melatonin och Stilnoct. Första tabletten Stilnoct som jag tagit på en vecka. Så det går framåt iallafall.

Man får testa sig fram

Jag var trött när jag gick och la mig, gäspade flera gånger. Sen skulle jag ringa till Carolina för att säga att jag la mig. Så hon inte skulle väcka mig och under det samtalet blev jag fick igen. Det är ett litet experiment det där. När tabletterna ska tas. Vilken dos jag behöver osv… Man får testa sig fram och ge det tid.
Ni som tar/har tagit Melatonin, hur gjorde ni? Hur långt innan ni gick och la er tog ni den?

Vandrande zoombie

När jag vaknade upp i morse så kände jag mig som en vandrande zoombie. Som jag skrev i går, det här mörkret är inte roligt. Jag vill bara dra täcket över huvudet och säga att vi ses igen i maj. Lagom tills speedwaysäsongen börjar igen.

man får testa sig fram

2 reaktioner på “Man får testa sig fram….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *