Aspiepower Media

Att vakna upp till ett mörker

Att vakna upp till ett mörker

I dag hände samma sak igen. Klockan ringde 08.00 och jag kliver upp och undrar vad jag gör uppe mitt i natten. Det är inte alls trevligt att vakna upp till ett mörker. Som att det inte är nog trögt att ta sig upp den här tiden av året. Har sovit utan sömntabletter även i natt. Dock orkade jag inte somna på 4 mg Melatonin så jag tog en tablett till, då somnade jag. Dom hade ordinerat 1-2 tabletter men jag är lite osäker på vilken dos jag ska ha. Somnade på en de första två dagarna sen har jag fått ta två. Men när jag tagit två så känner jag mig tröttare när jag vaknar. Det är väl bara att prova sig fram så får vi se. Nu ska jag i alla fall bege mig ut i mörkret och åka och jobba.

mörker

2 reaktioner på “Att vakna upp till ett mörker

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *