Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Gipsad arm… – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Gipsad arm…

Hej med Gipsad arm!

Eftersom jag har lika ont i dag så åkte jag direkt från jobbet till akuten. Orkade inte vänta på reumatologen som aldrig hör av sig. Carolina blev med och höll mig sällskap. Läkaren fick pratat med bakjouren för att jag är ett så krångligt fall, haha varför vara en enkel patient;)

De tog det säkra före det osäkra

De tror att de är min reumatiska sjukdom som gör så jag har ont. Men eftersom de sa det båda gångerna när senan och ledbandet var av i foten, så ville de ta det säkra före det osäkra den här gången. Så det blir gipssken i en vecka och full dos antiinflammatorisk medicin.

Återbesök om en vecka

Jag ska få en kallelse för att komma tillbaka om en vecka så får vi se hur armen mår då. Och om vi ska gå vidare och kolla om några senor är skadade. ”Jag förstår om du inte litar på oss” tyckte läkaren. Nej jag blir ju lite skeptisk när de säger att det är en inflammation och det känns precis som i foten. Jag är dock glad att de göra något denna gång och försöker smärtstilla mig. För när den är stilla så gör det mindre ont. Nu är bara problemet att jag inte har någon jacka som armen får plats i.  Inte bara de här med att bli gipsad.

Ringde fö sent

Föresten gissa vilka som ringde mig när jag var på väg ut från sjukhuset…. Reumatologen så klart de hade fixat en röntgen till mig men då var jag redan gipsad haha.

Gipsad arm

3 reaktioner på “Gipsad arm…

  1. Skönt att du blev gipsad håller tummarna för att armbågen känns bättre snart och att inget är av i armen

    Men jag kan knte låta bli att påpeka att du borde försöka få upp handen mera på bilderna hänger den rätt mycket neråt o det gör att blodet samlas i handen men inser ju att det kan va svårt på grund av armbågen
    Sen oxå kanske det är en god idé att köpa en bättre mitella som stöttar o avlastar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *