Aspergers syndrom Bipolär sjukdom typ 2 Psykisk ohälsa

Jag blev aldrig Lucia…

Jag blev aldrig lucia

Varje år när vi fick anmäla oss för att vara lucia i skolan så var det alltid samma personer som anmälde sig. De snyggaste och coolaste tjejerna. Själv satt jag där och tänkte att det skulle vara kul men att det inte var någon idé. För ingen skulle ändå rösta på mig. Hade jag räckt upp handen så så hade de fnittrat och viskat bakom min rygg. I dag vet jag att det inte spelar någon roll om jag blev lucia eller ej. Att jag kommit längre än de flesta av mina klasskompisar. Jag behövde inte skatta åt någon för att komma dit.

lucia

Glad Lucia önskar jag och Mumin

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  My L. Phan
  13 december, 2017 at 09:03

  styrkekramar till dig! <3

 • Reply
  N
  13 december, 2017 at 11:05

  Ja precis, styrkekramar till dig, Joanna. <3

 • Reply
  NATALIA
  13 december, 2017 at 12:32

  Fina du <3

 • Reply
  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★
  13 december, 2017 at 19:39

  Blev heller aldrig Lucia men vi rösta aldrig vi hade lottning. Tror mer på sånt än röstning. Tror dessutom att röstning idag är helt på utdöende, finns säkert någon stofil som fortfarande kör med sånt men de flesta lärare kör lottning.

  • Reply
   Joanna Halvardsson
   13 december, 2017 at 19:40

   Ja tycker de är idiotisk med röstning. Eller att barnen själva får välja vilka dom vill ha i sitt lag på idrotten. Känns som lärarna är med och hjälper till att stöta ut då.

 • Reply
  ellenlundis
  15 december, 2017 at 15:04

  Fina ni är! Mumin och du! 🙂 Kram!!

  Eftersom jag gick i en liten klass, i grundskolan. Så var jag Lucia. Inte konstigt..
  Jag var ensam tjej bland massor av killar. 😛 Haha! Var ensam tjej från 4.an till 6:an

  Och en gång på gymnasiet, första året.. Så varje år, så bestämde vi i klassen
  tillsammans vilka som ska vara lucia, och vilka som är intresserade också. 🙂

Leave a Reply