Aspiepower Media

Jag blev aldrig Lucia…

Jag blev aldrig lucia

Varje år när vi fick anmäla oss för att vara lucia i skolan så var det alltid samma personer som anmälde sig. De snyggaste och coolaste tjejerna. Själv satt jag där och tänkte att det skulle vara kul men att det inte var någon idé. För ingen skulle ändå rösta på mig. Hade jag räckt upp handen så så hade de fnittrat och viskat bakom min rygg. I dag vet jag att det inte spelar någon roll om jag blev lucia eller ej. Att jag kommit längre än de flesta av mina klasskompisar. Jag behövde inte skatta åt någon för att komma dit.

lucia
Glad Lucia önskar jag och Mumin

7 reaktioner på “Jag blev aldrig Lucia…

  1. Fina ni är! Mumin och du! 🙂 Kram!!

    Eftersom jag gick i en liten klass, i grundskolan. Så var jag Lucia. Inte konstigt..
    Jag var ensam tjej bland massor av killar. 😛 Haha! Var ensam tjej från 4.an till 6:an

    Och en gång på gymnasiet, första året.. Så varje år, så bestämde vi i klassen
    tillsammans vilka som ska vara lucia, och vilka som är intresserade också. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *