Aspiepower Media

Jag trodde inte att det kunde bli värre

Skönt att slippa smärtan en stund

Jag tog en morfintablett på tåget i går, den hade fått effekt lagom tills vi kom hem. Vi skulle se på film men i stället så somnade jag i soffan. Vaknade upp när maten var klar, bra tajming 😉 Det var skönt att få vara smärtfri en stund. Sen sover jag djupare när jag tagit morfin.

Jag trodde inte att det kunde bli värre

I dag tog jag sovmorgon och vaknade nyss. Märkte inte ens att Henrik åkte till jobbet. Jag trodde inte att det kunde bli värre i armen men det kunde det tydligen. Men det är bara att bita ihop för i kväll ska jag ha årets sista föreläsning.

Jag trodde inte att det kunde bli värre
Gårdagens middag

 

2 reaktioner på “Jag trodde inte att det kunde bli värre

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *