Aspergers syndrom Bipolär sjukdom typ 2 Psykisk ohälsa

Äntligen….

Äntligen har jag fått recept på Melatonin

Jag loggade in på apotekets hemsida för att beställa hem mediciner, för mina tar slut i mellandagarna. Det är så mycket man måste tänka på nu när det är jul och ledigheter. När jag loggade in så blev jag glad, för äntligen hade det kommit in en ett recept på Melatonin. Kommer dock få vänta någon dag till innan jag kan testa den. För min bipolär medicin finns aldrig hemma och måste beställas. Så jag beställde så jag kan hämta ut allt på apoteket i Karlstad samtidigt. Men har jag överlevt över en vecka så överlever jag nog i 1-3 dagar till. 🙂äntligen

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Amanda
  11 december, 2017 at 17:44

  Så skönt att du har fått receptet 🙂

 • Reply
  Sofia
  11 december, 2017 at 20:52

  Jag var på din föreläsning i Filipstad nu ikväll och du var helt fantastisk! Tack för en jättebra föreläsning.

 • Reply
  Maria at Inredningsvis
  12 december, 2017 at 15:54

  Uch vad trist att behöva ta massa toxiska mediciner när du är så ung 🙁 livet är inte rättvist mot vissa

  HÄRLIGA naturfoton 🙂 och sånna vinterhundar är ju bara så himla häftiga.

  LOVE Maria på Inredningsvis

 • Reply
  Louiza Mathiassen
  15 december, 2017 at 11:47

  Jag tar 10 mg Melatonin och tycker det funkar jätte bra! Blir inte alls dåsig dagen efter, tar dock andra sömnmedel i kombination med det. Men när jag bara tog Melatonin utan något annat så gick det jätte bra! 🙂

Leave a Reply