Självskadebeteende

Jag ska tatuera mig

Jag ska tatuera mig

Vet ni vad jag gjorde tisdags? Jag bokade tatueringstid. Den 22/1 klockan 11.00 ska jag tatuera mig. Jag var tvungen att boka in tiden långt i förväg eftersom jag måste sluta med mina sprutor två veckor innan. Eftersom de ökar risken för infektioner. Sen ville jag gärna ha just den 22 januari för den dagen är det ett och ett halvt år sedan jag avslutade mitt självskadebeteende. Kan man fira på ett bättre sätt än med en tatuering?;)

Inte rädd för smärtan

Det blir en liten tatuering på insidan av vänsterhandled, mer från ni inte veta förrän det är klart. Jag är inte orolig för smärtan. Jag är ju van eftersom jag lever med kroniska smärta. Dock är jag rädd för att jag ska rycka undan handen för jag inte vet hur de känns. Men Carolina har lovat att hålla fast min arm, haha tvångströja kanske vore något.

jag ska tatuera mig

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Julia
  8 december, 2017 at 09:43

  Men va kul!

 • Reply
  Maria
  8 december, 2017 at 10:42

  Jag har fyra tatueringar och de gjorde bara lite ont att göra. Mina sitter på vänster överarm, höger ben nere vid ankeln, rumpan och ljumsken. Ingen är speciellt stor och det är en kompis till mig som har tatuerstudio som gjort dom. Den första gjorde jag för nästan 20 år sedan 🙂

Leave a Reply