Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Jag ska tatuera mig – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Jag ska tatuera mig

Jag ska tatuera mig

Vet ni vad jag gjorde tisdags? Jag bokade tatueringstid. Den 22/1 klockan 11.00 ska jag tatuera mig. Jag var tvungen att boka in tiden långt i förväg eftersom jag måste sluta med mina sprutor två veckor innan. Eftersom de ökar risken för infektioner. Sen ville jag gärna ha just den 22 januari för den dagen är det ett och ett halvt år sedan jag avslutade mitt självskadebeteende. Kan man fira på ett bättre sätt än med en tatuering?;)

Inte rädd för smärtan

Det blir en liten tatuering på insidan av vänsterhandled, mer från ni inte veta förrän det är klart. Jag är inte orolig för smärtan. Jag är ju van eftersom jag lever med kroniska smärta. Dock är jag rädd för att jag ska rycka undan handen för jag inte vet hur de känns. Men Carolina har lovat att hålla fast min arm, haha tvångströja kanske vore något.

jag ska tatuera mig

3 reaktioner på “Jag ska tatuera mig

  1. Jag har fyra tatueringar och de gjorde bara lite ont att göra. Mina sitter på vänster överarm, höger ben nere vid ankeln, rumpan och ljumsken. Ingen är speciellt stor och det är en kompis till mig som har tatuerstudio som gjort dom. Den första gjorde jag för nästan 20 år sedan 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *