Aspiepower Media

Jag kunde inte andas….

Jag kunde inte andas

Godmorgon kompisar!
Sitter i soffan och kollar på Nyhetsmorgon och skriver lite till er. Henrik sover fortfarande och jag låter honom göra det ett tag till för hörde att han var uppe förut. Själv vaknade jag upp fyra gånger i natt, jag kunde inte andas. Underbart sätt att vakna på. Jag har astma men en lindrig variant så jag märker bara av den när jag är förkyld.

Går sakta men säkert framåt

I morgon är sista dagen med antibiotikan och urinvägsinfektionen känns bättre men i stället har jag fått någon annan skit. Har ont i halsen och i kroppen men har i alla fall ingen feber i dag. Jag har en föreläsning på onsdag så lever på Bafucin och honungsvatten just nu. Varför får jag alltid ont i halsen när det absolut inte passar?
Vad ska du göra i dag, min vän?

Jag kunde inte andas

2 reaktioner på “Jag kunde inte andas….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *