Aspiepower Media

3 år med körkort och 5 år och 5 månader av kärlek

3 år med körkort!

I dag är en bra dag på många sätt. I dag är det tre år sedan jag tog körkort. I 10 år sköt jag det framför mig. Tills jag hade bestämt mig, då tog jag det på fyra månader. Som den Aspie jag är så gick jag all in när det fanns en tydlig plan. Läs mer om resan till körkort här. Så sjukt ändå 3 år med körkort!

5 år och 5 månader av kärlek

I dag är det också 5 år och 5 månader sedan Henrik blev min. Tiden går fort när man har roligt. Jag älskar dig Henrik till månen och tillbaka igen gånger 75 <3

3 år med körkort
Bilden är tagen 2 minuter efter att jag veta att jag klarat körprovet.

8 reaktioner på “3 år med körkort och 5 år och 5 månader av kärlek

  1. Grattis till körkortet i efterskott!
    Tack för länken till din tidigare text också, den är väldigt intressant att läsa för mig just nu, jag håller nämligen också på att ta körkort för automatbil. För flera år sedan försökte jag lära mig manuellt, men det gick bara inte, så jag gav upp.
    Nu har jag tränat sedan i januari och är nästan klar för uppkörning. Det är så roligt när man lär sig nya saker! Jag var jättestolt när jag körde på landsväg första gången. Och sen när jag körde på motorväg! Jag har lite teori kvar att läsa, men jag tror det går bra.
    Det är inspirerande att läsa om hur du klarade körkortet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *