Aspiepower Media

Den obligatoriska Joanna är i Stockholm fikan

Efter galan i går så körde vi den obligatoriska Joanna är i Stockholm fikan

Efter galan i går så mötte vi upp min vän Peter och körde den obligatoriska Joanna är i Stockholm fikan. Vi har kör den typ en gång per år i tre år nu. Det är helt knäppt men det här var första gången vi sågs utan att jag har gipsad fot eller går på kryckor haha. Då förstår ni hur länge min fot bråkade.

Det är två saker som är bra med Peter.
1. Att jag får prata hur mycket jag vill om Dregen och han lyssnar på riktigt. Alla andra är trötta på mitt tjat haha.
2. Att han har långt hår. Jag är ju svag för män i långt hår men jag skaffade en pojkvän med korthår (för det är ju personligheten som räknas inte håret). Då är det ju bra att jag har vänner som lånar ut sitt hår så jag får pilla på det ibland, typ en gång per år haha.;)

Joanna är i Stockholm fikan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *