Vi behöver inte vara hungriga….

Snökaos

Det blev inte mycket sömn i natt. Jag somnade vid 03.30, var helt omöjligt att somna och eftersom jag druckit vin så kunde jag ju inte ta en sömntablett. När vi vaknade var det snökaos ute… Hela 2 cm snö och hela Stockholm var lamslaget. Alla bussar stod still. Okej… I Värmland får vi 2 dm mer snö och har 6 mil till närmaste sjukhus men ändå överlever vi. Kanske dags för Stockholmarna att ta en tur till Norrland och ta reda på hur man beter sig när det kommer snö.

Vi behöver i alla fall inte vara hungriga

Vi checkade ut från hotellet och tog en liten tur på stan innan vi hoppade på tåget hem. Vi har laddat upp så vi behöver i alla fall inte vara hungriga om vi blir strandsatta någonstans på vägen. 😉 Jag längtar hem till Värmland, skogen och lugnet. Ett dygn i storstan räcker.

 

Vi behöver i alla fall inte vara hungriga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen