Vardag

Vart tog veckan vägen?

Vart tog veckan vägen?

Nu är vi här igen, det är söndagen och man undrar vart tog veckan vägen? Den tog slut så snabbt. Mamma, pappa och Baby har åkt till Hagfors och jag håller på att packar för i morgon. Tidigt i morgon bitti åker jag och Carolina till Stockholm. Först ska vi träffa en journalist som gjort en telefonintervju med mig men som vill ta några bilder. Sen ska vi bege oss mot hotellet för att styla om till galaklädsel innan det är dags att bege sig mot Visa vägen galan.

Redo för gala

Jag tror att jag har packat med allt jag behöver. Hatar att packa, jag tar med mig massa skit som jag inte ens använder men glömmer det jag behöver haha. Har iallafall med kläderna jag ska ha på mig, det känns som det viktigaste. Mina naglar är iallafall röda och fina och redo för gala.

Vart tog veckan vägen?     

Blommor och magsmärtor

Och min BH matchar färgen på blommorna som jag fick när jag föreläste i onsdag, så himla fina. Min mage bråkar fortfarande men det funkar med smärtstillande så har packat ner det med. Det är ju lite svårt att säga vad mina magsmärtor beror på eftersom jag haft typ allt man kan ha. Jag tror inte att det är njursten för det sitter för långt ner. Det kan vara min IBS men det kan också vara mensvärk. Jag har inte haft en riktig blödning på 1 år och 2 månader eftersom jag äter p-piller som trollar bort min mens efter som min mensvärk är brutal. Nu har det ju varit bra ganska länge så det här kanske är min kropps sätt att hämnas att jag får all mensvärk för ett år på en gång. Det kan också vara cystor på äggstockarna för de har ju också haft förut. Men jag avvaktar några dagar till så får vi se vad som händer.

16 Comments

  1. Åh vad roligt!!! Använd gärna min ”logga” om det går bra för dig 😉 Lägger in dig snart!

  2. Mysigt med gala och skitsnyggt lack btw!
    Svar: Roligt! Du ligger nu inne i min högerkolumn hos mig med!

  3. Mysigt me gala<3

  4. Tiden springer verkligen iväg!

  5. Hoppas magontet försvinner och att galaupplevelsen blir grym! ?

  6. Så bra blogg! Jag lider själv av sjukdomen narkolepsi som jag fick efter vaccinet mot svininfluensan, och tycker det är så bra och skönt med bloggar som kan och vågar skriva om psykisk/fysisk ohälsa! Go!❤️

  7. Känner samma sak,tiden bara försvinner!

  8. Tiden den går så fort så man hinner inte riktigt med. Snart har ännu ett år gått, vart tog det vägen 🙂

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*