Aspiepower Media

Jag kan inte gå i klackar…

Detta inlägg innehåller Adlinks
……….

Jag kan inte gå i klackar…

Vid den här tiden om en vecka så håller vi på att göra oss klara för att åka mot Stockholm och gala. När man ska vara galafin så måste man ju ha något bra på fötterna med. Jag går ju runt i tennisskor 90% av tiden men det är ju inte så glammigt. Förr satte jag på mig klackar och tyckte, ska man vara fin så får man så får man lida pin. Men efter mina operatoner av foten så känner det inte är värt att riskera något. Det räckte med att jag ställde mig upp från soffan så gick ledbandet av. Vill inte ens veta vad som händer om trampar snett i ett par klackar. Så jag kommer nog köra tennisskor ändå, kanske mina vita Adidas med guld på, de ju lite festligare iallafall. Önskar att jag kunde gå i klackar för det är ju snyggt, kolla bara på de här nedan….

 

klackar

Länkar: Red heels / Lack heels / Studded heels / Glitter heels

3 reaktioner på “Jag kan inte gå i klackar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *