Aspiepower Media

Varma mackor och veckans planer

Varma mackor – enkelt men gott!

Vi spenderade som sagt kvällen i går framför tv:n. Vi kollade på de avsnitt som släppts av Modus sen kollade vi på Van Veeteren. Jag är ju svag för svenska kriminalare och jag har nog sett alla som finns. Till middag blev det varma mackor, de är enkelt men så gott. I eftermiddag ska jag åka hem till Karlstad igen, där väntar en fullproppad vecka.

Måndag: Jobb och styrelsemöte.
Tisdag: Jobb. Sen ska jag bli intervjuad av socionomstudenter.
Onsdag: Föreläsning
Torsdag: Jobb. Sen ska jag klippa och färga mig för galan nästa vecka.
Fredag: Jag ska prata om hjälpmedel inför politiker.

varma mackor

2 reaktioner på “Varma mackor och veckans planer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *