Aspiepower Media

När man är ihop med en bloggare…

När man är ihop med en bloggare…

Vi började även den här dagen med sovmorgon, så skönt att få sova ut. Jag känner inte alls lika seg som förra veckan känns som medicinen stabiliserar sig mer och mer för varje dag som går. Det är verkligen skönt för jag har varit orolig hur jag skulle klara den här månaden men flera föreläsningar när jag känner mig som mig själv. Nu känns det lugnare.

Efter att vi hade frukost åkte vi i väg en sväng för att ta lite bilder på mig. Det är sånt man får stå ut med när man är ihop med en bloggare, att agera fotograf ibland;)

När man är ihop med en bloggare
Kappan och halsduken köpte jag i Ullared.

5 reaktioner på “När man är ihop med en bloggare…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *