Aspiepower Media

Att åka buss

Jag har nästan glömt hur man åker buss

Innan jag tog körkort så var jag en flitig bussåkare. Fast när man har bil så blir det inte så mycket bussåkande. I dag åker jag dock buss för andra dagen i rad. Hade nästan glömt hur man gör.

Jag är på väg till sjukhuset och Rematulogen. Sen ska jag hem till soffan igen och fortsätta vila. Enda planen i dag förutom sjukhuset är att mitt boendestöd kommer. Så ska passa på att vila när jag kan.

Buss

2 reaktioner på “Att åka buss

  1. Åkte också alltid buss och spårvagn förut, men nu när jag tagit körkort för snart 2 år sedan och har kompisar samt en pojkvän som har körkort sätter jag mig inte på en buss/spårvagn. Då går jag hellre haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *