Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 30 årskris? – Aspiepower Media
Aspiepower Media

30 årskris?

Har jag drabbats av en 30 årskris?

Som sagt är det party som gäller i kväll. Jag vet inte om jag drabbats av en 30 årskris eller nått för jag tänkte gå all in och har plockat fram platåskorna och igår köpte jag en lackkjol på Gina Tricot, haha. Det är lite roligt att det jag hade på mig för 10 år är sedan är modernt nu. Jag har alltid varit före modet.

2004 färgade jag topparna på mitt hår i en annan färg, några år senare var det populärt.
2006 hade jag leopardmönster och sönderklippta jeans, i dag fylls klädaffärerna med det.
2007 rakade jag sidorna för några år sedan hade alla det.
2008 Hade jag lackkjol, i dag fyllas alla affärer av lack.
2006-2008 hade jag extrema färger i håret, vad har alla nu?

Folk skrattade åt mig och tyckte att jag såg konstig ut men jag kan ju inte rå för att jag var före modet. Nu skulle jag kunna skratta åt dem men jag tänker inte sänka mig till deras nivå.

1 reaktion på “30 årskris?

  1. Inte illa att vara före sin tid! 🙂 Själv är jag precis tvärtom – hakar på trenderna först när de inte är inne längre. Jag är lite ”allergisk” mot att ha det som alla andra har, men sedan fastnar jag ändå förr eller senare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *