Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Födelsedagskalas för Baby – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Födelsedagskalas för Baby

Det är klart att man måste ha födelsedagskalas när man fyller år!

Jag ställde klockan på 10 i morse för att hinna att fira Baby innan jag ska iväg på speedway. Hade gjort det enkelt i år och köpte en Kattbox till henne, så det var lika spännande för mig att se vad som fanns i. Jag var dock lite osäker på om det skulle gå hem eftersom hon är så kräsen men det gjorde det. Men jag tror att själva kartongen var roligast haha. Jag tycker dock att 299 kr /månad är lite för dyrt, framförallt när Baby hellre leker med hårsnoddar och kartonger än med leksaker. Så hon fick bara en box och ingen permutation.

Baby

Tycker d
Så sött att de skrivit en liten hälsning på insidan!
Kolla mamma, det står mitt namn här!

 

Min mormor och morfar kom också med presenter:)
Min mormor och morfar kom också med presenter:)

Efter tårta och godis så måste avrunda med lite gräs;)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *