Aspiepower Media

Dag 1 med 600 mg Seroquel

Dag 1 med 600 mg Seroquel

Dag 1 med 600 mg Seroquel börjar gå mot sitt slut och det är nu dags att ta andra dosen. Det tar ju några dagar innan de får full effekt. Det ända jag känner än så länge är jag känner mig jävligt groggy och vill sova. Sov som sagt tolv timmar i natt sen somnade jag på soffan och sov en timma till. Annars har jag spenderat hela dagen i soffan förutom när jag och Carolina var och handlade. För äta bör man annars dör man. Jag tänkte jobba hemifrån i dag men kände att var bättre att vila. Så kommer jobba de fyra timmarna under helgen i stället, känns skönt att kunna lägga jobbet efter hur jag mår.

Viktigt att försöka fortsätta hålla rutiner

Det har varit planerat i flera månader att jag och Carolina ska på Club Radium i morgon. Jag har velat fram och till baka senaste dygnet om jag orkar eller ej. Men en sak som jag lärt mig av 15 år med depression är att det bästa är att försöka fortsätta leva som vanligt. Hålla rutiner, jobba och göra saker man tycker är kul och umgås med personer som får en att må bra. Jag mår inte bättre av att sitta hemma och glo in i en vägg. Så jag kommer gå ut i morgon kväll men jag kommer vara nykter. Alkohol, medicinhöjning och depression känns inte som en bra kombo. Sen är jag ju redan hög på medicinen, haha gratis fylla;)

Dag 1 med 600 mg Seroquel

4 reaktioner på “Dag 1 med 600 mg Seroquel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *