Återuppleva gamla minnen

Att återuppleva gamla minnen

Efter att jag skrev förra inlägget så somnade jag om i soffan och sov en timma till. Jag är sjukt trött och känner mig jävligt groggy. Men det är väl bara att vänta och se om det blir ännu värre när jag tar dos två i kväll. Eller om det klingar av när kroppen börjat vänja sig.

Carolina kom och hämta mig så jag kunde köpa mat och handla. När vi skulle åka hem så skulle hon in på BUP och hämta ett fibertäcke. Jag har inte varit innanför dörren på BUP på 12 år. Så jag var tvungen att bli med in och återuppleva gamla minnen haha. Känns lite konstigt att komma in där för jag borde ju nästan där ett tag. Ibland kan jag sakna BUP, jag gillade inte allt dom hittade på men de var väldigt mycket bättre än vuxenpsyk.

Att återuppleva gamla minnen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen