Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 När det inte blir som planerat – Aspiepower Media
Aspiepower Media

När det inte blir som planerat

När det inte blir som planerat

Tanken var att Henrik skulle komma hit i dag. Att vi skulle ha en mysdag och sen skulle han ha hand om Baby när jag åker till Ullared. Men så blev det inte för han är sjuk så han kunde inte komma. När det inte blir som planerat så får man tänka om, eftersom Baby inte kan vara själv i ett dygn så fick vi åkta till Hagfors. Så jag får kliva på bussen här i stället. Hon vara hemma hos pappa när jag och mamma åker.

När jag ändå kom hem så passade vi på att byta däck på min bil, så nu har Yaris vintersulor på sig.

När det inte blir som planerat

2 reaktioner på “När det inte blir som planerat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *