Aspiepower Media

Det enda jag saknar med skolan…

Det enda jag saknar med skolan…

Överallt står det att det är höstlov, det är det enda jag saknar med skolan. Kanske skulle börja plugga igen bara för att få lov haha. Jag tar ju dock lov lite då och då ändå. Hur bra är det inte att vara sin egen chef? Man kan ta lov hela tiden;)

På tal om höstlov så ska ju åka mot Ullared om några timmar. Kan vara sämsta dagen på året att åka just dit. Höstlov och lördag och när alla får lön. En annan gång när vi var så var det faktisk besöksrekord.

Bebbsan får som sagt stanna hemma hos pappa men vi får se hur det går. För förut åkte jag bara ner till mataffären och hon satt vid dörren och tjöt. Jag vet inte om det var för att hon saknade mig eller för att jag glömde ge henne en hejdå-godis;)

Det enda jag saknar med skolan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *