Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Varför får jag så många blåmärken? – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Varför får jag så många blåmärken?

Varför får jag så många blåmärken?

Jag har alltid fått lätt att få blåmärken. Men när jag tänker efter så har jag haft jävligt många senaste halvåret. I går var jag i badhuset då hade jag inga blåmärken på mina ben. Sen i går kväll när jag bada så inser jag helt plötsligt har sex stycken på mitt högerben och när jag börjar räkna efter så har jag 15 stycken på framsidan av kroppen. Jag har säkert på baksidan med men har svårt att se där själv. Började känna att det här kan ju inte riktigt vara normalt, varför får jag så många blåmärken? Okej att jag har lätt att få blåmärken men minst 15 stycken utan att ha en aning om vad man gjort, är det normalt?

varför får jag så många blåmärken?

Min första tanke var att de kanske är en biverkning av mina mediciner. Så går in på Fass och slår upp mina sprutor Benepali, och mötts av detta:

Varför får jag så många blåmärken? Är jag döende?

Öhm okej det kan ju förklara saken. Bra att de inte informerar om det här när man får medicinen. Jag vet att det är mitt ansvar som patient att läsa bipacksedeln. Men jag brukar inte göra det för jag vill inte se vilka hemska sjukdomar jag kan få. Jag tror dock inte att jag är döende. Jag har trots allt haft det här i ett halvår utan att veta att det är farligt. Sen tar de blodprover på mig iallafall var tredje månad så är jag döende så borde de ju ha sett något avvikande på dem. Det enda de sett är att mitt levervärde är för höjt. Men det provet togs på akuten när jag hade njursten. Och då hade stoppat i mig massa smärtstillande och då kan det bli förhöjt.

Ringde reumatologen

Jag ringde iallafall reumatologen det första jag gjorde i morse. Sköterskan ska prata med min läkare och sen ringa upp mig och se vad han säger. Om Benepali ska sättas ut och om det ska tas andra prover för att se så jag inte är allvarligt sjuk. Hoppas dock att det inte är någon fara och att jag får ha sprutorna kvar för har ju så bra effekt av dem. Blir så trött på att det aldrig få vara bra för det ska alltid vara något som krånglar. Ja vi får väl se vad Doktor T hittar på.

1 reaktion på “Varför får jag så många blåmärken?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *