Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Det är inte lätt att vara populär! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Det är inte lätt att vara populär!

Det är inte lätt att vara populär!

Jag började den här dagen med sovmorgon. Blev 12 timmars sömn i natt, så skönt! Mitt boendestöd skulle ha kommit i dag men hon hade dubbelbokat så vi fick ta det genom telefon i stället. Så eftersom jag fick tid över så ställde jag mig och gjorde mat och matlådor. Lika bra att göra det ordentligt när man ändå håller på.

Har också hunnit med att momsredovisa och annat spännande. Nu ska jag göra mig klar för att åka till sjukhuset. Har en tid till sjukgymnasten 14 och en till arbetsterapin 14.30. Hur tänkte de där liksom? Tycker att landstinget borde ha ett system där man ser om patienten har en tid på någon annan mottagning när de bokar. Men uppenbarligen har de inte det. Ska träffa en sjukgymnast jag haft förut så hoppas på att det ska gå snabbt. Och har informerat dom om att jag kan bli sen till paraffinbadet. Det är inte lätt att vara populär;)

Det är inte lätt att vara populär

8 reaktioner på “Det är inte lätt att vara populär!

      1. Jaha, menar du att du aldrig mer kommer att göra en reguljär frågestund, genom att skriva ett inlägg med titel ”Frågestund!”, samla ihop frågor där och sen svara på frågorna i ett inlägg med titeln ”Svar på era frågor”, som man är van vid?

          1. Ok. Jag måste fråga en sak till för att förstå dig rätt, när du säger att du svarar på frågor när du fått nog många frågor, menar du då att man kan posta dig 10-20st frågor i ett och samma mail till dig eller i en och samma kommentar på vilket av dina inlägg som helst, och så svarar du på frågorna i ett nytt inlägg?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *