Aspergers syndrom Bipolär sjukdom typ 2 Psykisk ohälsa Vardag

1 år och tre månader utan självskadebeteende

1 år och tre månader utan självskadebeteende

I dag har jag klarat 1 år och tre månader utan självskadebeteende, nu är det bara tre månader kvar till delmål nummer 2. Jag kommer alltid få kämpa emot impulsen men det blir enklare och enklare för varje månad som går.

I bland kan jag undra varför jag inte slutade upp med det här tidigare. Eller det gjorde jag ju men höll uppe som längst i sex månader. Men jag tror faktiskt inte att jag var redo för det då. Jag var inte så stark som jag är i dag så jag klarar att hantera det på andra sätt. Jag hade inte heller världens bästa vänner som stöttar mig i ur och skur. Nu kör vi tre månader till!

1 år och tre månader utan självskadebeteende

You Might Also Like

8 Comments

Leave a Reply